Skip to content

Semestervecka på lyxig katamaran i Medelhavet

Är ni ett skönt gäng nyfikna, aktiva seniorer, som vill njuta lite extra av livet?  
Samla seniorgänget för en social, härlig, äventyrlig vecka på en lyxig segelkatamaran i Medelhavet. Förutom naturupplevelser med fantastiska vyer och kristallklart vatten besöker vi pittoreska städer med mysiga hamnar. Dagar och kvällar kan fyllas med olika aktiviteter, alternativt bara ta det lugnt och njuta stillheten i tysthet eller samtala till lugn finstämd bakgrundsmusik. Vi skräddarsyr era behov och önskemål, allt från god mat och dryck till olika upplevelser.

Ett äventyr för alla som har äran att få kalla sig pensionär!

Anpassad upplevelse

Vad är ett äventyr för er? För vissa kanske det är att bara ligga i hamn och njuta av känslan att bo och tillbringa dagen på en båt.
För andra är det havet och skärgården man vill uppleva. Oavsett vad ni ser som ett äventyr och upplevelse så hjälper vi till att anpassa upplevelsen efter era förutsättningar.

Förutom dagsutflykter till marknader, bad, vandringar så kan vi skapa minnesvärda kvällar innehållandes exempelvis;
-Lära-känna-samtal om livet, drömmar, resor, böcker, segling,
vandringar, filmer etc.
-Spel som bridge, schack, yatzy och andra kortspel
-Trubadurafton med allsång, eller varför inte karaoke
-Quizafton med frågor om musik, film, länder, huvudstäder, flaggor,
frukter, djur, sport mm.
-Dans
-Filmkväll

Och varför inte avsluta resan med en “sista natten med gänget” där vi visar foton och berättar om våra mest minnesrika ögonblick från denna resan.

Sol och värme för hälsan

Solen och värmen har inte bara en positiv inverkan på vårt humör utan har också andra fördelar. När solen skiner, absorberar vår hud UVB-strålar och producerar vitamin D, vilket stärker benen och immunsystemet. Dessutom frigörs endorfiner vid exponering för sol och värme, vilket bidrar till en förbättrad sinnesstämning och minskad stress.

Tillsammans med en god, nyttig och näringsrik kost har resan alla möjligheter och ge en riktig energi boost att leva på länge!