Skip to content

Massage

Hos oss lär ni er grunder i klassisk svensk massage. Tanken är att ni i första hand övar på varandra och blir bekväma med att ni gör rätt när ni sedan fortsätter med att massera varandra hemma. Det är både skönt och nyttigt med massage, eftersom massagen sätter igång en massa bra saker i kroppen.
Till exempel utsöndras endorfin vilket lindrar smärta, 
och må-brahormonet oxytocin som framkallar lyckokänslor. Massage är dessutom blodtryckssänkande och verkar positivt på många av våra inre organ. 
Celluliter är fettansamlingar där massage och ökad blodcirkulation bidrar till att fettet delas och löses upp.
Jag möter ständigt saliga leenden efter en massage.
Ni kommer att tacka er själva och varandra efter att ni lärt er massera.

Massage

Hos oss lär ni er grunder i klassisk svensk massage. Tanken är att ni i första hand övar på varandra och blir bekväma med att ni gör rätt när ni sedan fortsätter med att massera varandra hemma. Det är både skönt och nyttigt med massage, eftersom massagen sätter igång en massa bra saker i kroppen. Till exempel utsöndras endorfin vilket lindrar smärta samt må-brahormonet oxytocin som framkallar lyckokänslor. Massage är dessutom blodtryckssänkande och verkar positivt på många av våra inre organ. Celluliter är fettansamlingar där massage med ökad blodcirkulation bidrar till att fettet delas och löses upp. Jag möter ständigt saliga leenden efter en massage. Ni kommer att tacka er själva och varandra efter att ni lärt er massera.

Första hjälpen

Vi erbjuder er utbildning i Första hjälpen. Efter Första hjälpen-kursen har du tryggheten och de grundläggande kunskaper du kan tänkas behöva i din vardag.

Utbildningsbevis utfärdas.

HLR

Förutom tryggheten i att ombord ha kompetensen med en huvudinstruktör i Hjärt – Lungräddning ger vi dig utbildning
i HLR. Förvånansvärt få har koll på och kan ingripa när någon nära behöver livsavgörande hjälp. Vi övar därför HLR för vuxen såväl som för barn. Luftvägsstopp hör också hit. 
För den som önskar utbildningsmaterial till självkostnadspris levereras i ett praktiskt bärbart kit en uppblåsbar
övningsdocka mm.

Utbildningsbevis utfärdas.

HLR

Förutom tryggheten i att ombord ha kompetensen med en huvudinstruktör i Hjärt – Lungräddning ger vi dig gärna utbildning i HLR. Förvånansvärt få har koll på och kan ingripa när någon nära behöver livsavgörande hjälp. Vi övar därför HLR för vuxen såväl som för barn. Luftvägsstopp hör också hit. 
För den som önskar utbildningsmaterial till självkostnadspris levereras i ett praktiskt bärbart kit en uppblåsbar
övningsdocka mm.

Utbildningsbevis utfärdas.

Hjärtstartare

Tryggheten med en hjärtstartare ombord är uppenbar. Vi erbjuder er utbildning i hur ni kan använda hjärtstartaren praktiskt, inkluderat alla rutiner runt omkring. För att befästa kunskaperna får ni öva på hur ni bör agera genom relevanta scenarier som ex vid en drunkningsolycka, elchock, luftvägsstopp, hjärtinfarkt. Vi önskar självfallet att ni aldrig någonsin kommer att behöva ingripa. Men att ha kunskap att agera när det krävs känns oerhört bra efteråt. Jag har varit med när det hänt så jag vet!

Utbildningsbevis utfärdas.

Hjärtstartare

Tryggheten med en hjärtstartare ombord är uppenbar. Vi erbjuder er utbildning i hur ni kan använda hjärtstartare praktiskt, inkluderat rutiner runt omkring. För att befästa kunskaperna får ni öva på hur ni bör agera genom relevanta scenarier som ex vid en drunkningsolycka, elchock, luftvägsstopp eller hjärtinfarkt. Vi önskar självfallet att ni aldrig någonsin kommer att behöva ingripa. Men att ha kunskap att agera när det krävs känns oerhört bra. Jag har varit med och räddat liv så jag vet!

Utbildningsbevis utfärdas.

Akvarellmålning

Akvarellmålning är ett fantastiskt medium. Få saker är så rogivande som att se färgerna med vissa tekniker flyta ihop till ljuvliga mönster och häftiga kontraster. Lär dig grunderna och njut av hur snabbt det blir ett konstverk. Materialkostnader bjuder vi på vid första tillfället, därefter till självkostnadspris eller tag med eget material.